Disclaimer

Aan de inhoud van alle webpagina’s van Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar website.

Links naar externe sites

Op de webpagina’s van Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool bevinden zich links naar externe websites. Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

Linken naar website Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool

Linken naar pagina’s van Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van de organisatie niet aantast. Ook mag niet de suggestie bestaan dat Openbare Basisschool Dr. M. L. Kingschool toestemming verleende waar dat niet het geval is.